Kopiering af

musik kassettebånd

Kassettebånd

Priser på kopiering af kassettebånd:


Opstart pr. bestilling 50 kr.

Pris pr. kassettebånd, uanset længde:

  • 1-9 stk. 75 kr.
  • 10-19 stk. 65 kr.
  • 20 eller flere 50 kr.


Der optages 1 mp3 fil pr. bånd (med begge sider). Optagelserne er ikke separeret, men er ud i 1 lang optagelse. Ønsker du en separering, f.eks. hvis du vil have mormors tale og onkel Filips tale på hver deres fil, eller side 1 og 2 opdelt i 2 filer, er der et tillæg på 20 kr. pr. separering.

Kopiering af dine kassettebånd

...vi kan kopiere dine gamle kassettebånd.


Få kopieret dine kassettebånd så du kan bevare dem i mange år fremover, uden forringelse af lydkvaliteten. Vi laver en fil til dig, som du også kan dele med din familie. Kassettebånd er efterhånden ved at udgå, og mange optagelser er meget gamle. Jo ældre de er, jo større er chancen for at de med tiden bliver meget ringe.


Har du optagelser fra dit barns første lyde, tale, sang, lege og andet, eller måske dimissionstalen, teatersange og tale, juleaftenens sange med familien? Eller måske har du optaget dig selv eller dine børn når I har spillet musik. Godnathistorier som du selv har indtalt til dine børn er også spændende for dine børnebørn i dag. Morfar lavede en tale til konfirmationen og mor lavede en tale til brylluppet. Der kan være mange gode minder gemt i de gamle kassettebånd.


Det er meget nemt. Kom ind i én af vore butikker i Nordborg, Sønderborg med dine kassettebånd, eller send dem til os på adressen Storegade 29, 6430 Nordborg. Så sørger vi for resten. Og det er det.

Hvis du både har videobånd, smalfilm og kassettebånd, tæller de ALLE med i mængdepriserne.

f.eks. 5 vhs-bånd, 3 kassettebånd og 2 smalfilm tæller som 10 stk priser


Kopier fra dine gamle billeder:

Billede til billede kopi 1:1

Print og fremkaldelse