Galleri

Ofte er maven flottest i uge 34-37. Men selvfølgelig ingen regel uden undtagelser.

 • Du kan komme til fotografering i det tøj du bedst kan lide, og føler dig godt tilpas i.     Men...
 • Vi foreslår at du har et par søde kjoler med, så dine billeder bliver mere personlige. Vi har dog nogle kjoler du kan låne gratis. Vi kan også kombinere med vores og dine kjoler.
 • Ikke alle er til kjoler, så stramtsiddende toppe og måske netbluser eller hvid/sort skjorte er også gode rekvisitter. Eventuelt din mands skjorter. Tag gerne lidt forskelligt med. Få eventuelt inspiration fra vores billedgalleri.
 • Tag lidt forskelligt undertøj med, gerne i stærke farver og hvidt og sort
 • Jeans og sorte leggins er gode at have med.
 • Pæne sko med høje hæle er gode. Hvis skoene ikke er med på billederne giver de i hvert fald en pæn holdning i din krop ved stående billeder. 
 • Har du langt hår, så tænk... langt hår ser godt ud på billeder. Sæt det ikke op, med mindre du absolut ikke vil have håret hængende. 
 • Din mand/kæreste er mere end velkommen i studiet, også på billederne. Gerne med sort eller hvid t-shirt eller skjorte. IKKE med logoer og andet på.
 • Og selvfølgelig må du gerne tage dine børn med hvis du har børn. De kan også sagtens være med ved fotograferingen. Vi prøver... har de lyst er det ok... har de ikke lyst er det også ok!
 • For at få mest ud af fotograferingen er det, med vores erfarring, ikke altid så heldigt at have veninder eller mor eller svigermor med ved gravid fotografering. Det sætter ofte nogle uønskede grænser.


Når du booker en tid på vores online-booking kan du vælge almindelig tid eller forlænget tid eller ekstra lang tid.

 • Almindelig tid bruges når der ikke er børn med, og når du ikke skal have flere tøjskift. Typisk laver vi her få opstillinger.
 • Vælger du forlænget tid er der mere tid til børnene og flere tøjskift. Eventuelt også flere opstillinger.
 • Vælger du Ekstra lang tid er der tid til mange tøjskift, og en hel del opstillinger, både i hel- og delfigur. Ved ekstra lang tid, er det ikke en fordel at have børn med. De mister tålmodigheden.


Lidt om Nufødt - Newborn fotografering

Få lavet nyfødt - newborn fotograferingen når din baby er mellem 0 og 4 uger. 

Det er i denne periode vi kan lave de søde, sovende billeder, hvor vi kan forme måden hvorpå den lille skal ligge.

 • Det er en god ide at give din nyfødte dreng drengetøj på, altså f.eks. bukser og måske en lille kasket, og din nyfødte pige en kjole og trusser i stedet for ble. Billederne er bare sødere med lidt tøj på. Bodyes er ofte ikke så kønne på billeder.
 • En plaid som bedstemor har hæklet eller noget andet personligt, som den lille kan ligge på. Det gør billederne mere personlige. Har du ikke noget med, har vi dog en masse rekvisitter til nyfødte.
 • Er der søskende, er de velkomne i studiet. Men hvis du på forhånd ved at de kan være noget urolige, så bliver din nyfødt fotografering bare bedre uden søskende. Bedste tidspunkt med babyer og søskende er typisk omkring 4-5 måneder.
 • Fotografering med mor og far, på fars arm, på mors skulder og så videre, laver vi normalt altid. Vi fokuserer dog i første omgang på at få de bedste nyfødt billeder med den lille alene. Og får vi så lov, laver vi også billeder med mor og far.
 • Det er altid en fordel at der er så få personer i studiet som muligt. Og det er absolut ikke nogen god ide at medbringe larmende legetøj til søskende og mobiltelefoner der ringer eller skal undeholde søskende.
 • Lad dig inspirere af vores billeder i vores billedgalleri.


Når du booker en tid på vores online-booking kan du vælge forskellige varigheder af din fotografering.

 • Almindelig tid er ofte rigeligt, hvis din nyfødte er god til at sove, og du udelukkende ønsker billeder af den lille alene. Også hvis du ikke ønsker sovebilleder, og du ved din lille ikke plejer at sove så meget, eller er nem at vække.
 • Forlænget tid er god til hvis du ønsker billeder med både din nyfødte og mor og far og evt. søskende.
 • Ekstra lang tid er god til hvis du ved din nyfødte har svært ved at sove, men du gerne vil have sovebilleder. Så skal vi jo have lidt tid til at spise og lægges til og så videre. Ekstra lang tid kan også være nødvendigt ved mange opstillinger og tøjskift, og blandet med og uden tøj billeder. Søskende anbefales ikke ved ekstra lang tid, da de som regel ikke har tålmodigheden.

Børn- og teenagere er meget populære fotograferinger. Lige så populære, de er, ligeså forskellige er de også.

Der er mange forskellige ønsker med hensyn til hvordan billederne skal være. Og dine ønsker er velkomne. Men ofte bliver det overladt til fotografen, at finde på noget, og det er også helt ok. Fotografen vil altid lure børnenes humør, og lave fotograferingen helt afhængig af det valgte tøj og antal personer o.s.v.

 • Hvis du har specielle ønsker, f.eks. med baggrund er det en god ide at skrive det på din booking, så fotografen kan forberede det. F.eks. hvis du vil have hvid, sort, gråmeleret eller andet. 
 • Det er sjældent en god ide med for meget tøjskift til børn. De mister simpelt hen fokus. Tag et sæt tøj med, eller giv dem det på hjemmefra, så vi hurtigt kan komme i gang med fotograferingen. Modsat det de fleste tror, så er det vores erfaring at de fleste børn skal fotograferes med det samme, for ikke at miste fokus for hurtigt.
 • Husk at sort tøj bare er sort på billederne. Med mindre sort tøj indgår i den stil der skal laves, så er sort ikke altid en god ide til børn. 
 • Drenge... Drengetøj   og Piger... Pigetøj. Bukser gerne som jeans, ikke bare et par kedelige slaskede bukser og så bluse i samme farver. det er No Go.! Kjoler gerne så lange at de dækker bleen, også når pigen bliver løftet op. Ved teenager fotografering giver dette nok sig selv. HUSK at forberede børnene på at vi ofte fotograferer bare ben og tæer. Også teenagerne og mor og far.
 • Det er meget sjældent en god idé med lokkemad, kiks brød og andet. Giv børnene spise og drikke inden i kommer i studiet. Eller kom i så god tid at i kan ordne spisningen i butikken, inden vi går i studiet. Tag istedet en lille bamse eller andet småt legetøj med, som gerne må indgå i billederne.

Når du booker en tid på vores online-booking er der forskellige varigheder at vælge imellem.

 • Almindelig tid er som regel rigeligt ved alle børn og teenagere. Er det MEGET generte børn kan vi dog få brug for forlænget tid. 
 • Ekstra lang tid er ikke nogen god ide. Børn kan ikke holde fokus så længe.

 Den store dag hvor du kommer i de voksnes rækker, bliver både spændende og festlig og alt for kort.

Derfor foreslår vi at konfirmationsfotograferingen foregår en eller to uger før selve dagen , evt samme dag som pigerne skal til prøve opsætning at håret hos frisøren. Ligeledes kan den også sagtens foregå når du allerede er blevet konfirmeret. Det giver os også langt mere tid til at lave den fede fotografering.

 • Studiofotografering og udendørs fotografering med dig. alene, som konfirmand, laves næsten som en model fotografering, med flere forskellige opstillinger på flotte og seje måder. Så kan vi fotografere dig fra dine bedste sider. Der er også mulighed for tøjskift, f.eks. til dit Blå mandags tøj.
 • Studiofotografering og udendørs fotografering sammen med dine søskende og forældre er også meget mere afslappet når gæsterne ikke venter på at festen skal starte. 
 • Selvfølgelig er der mulighed for at du kan blive fotograferet på konfirmations dagen. Så er det bare vigtigt med planlægningen af fotograferingen, så tiden for bookingen kan overholdes. Det kræver så også en god planlægnng fra dig og dine forældres side. 


Det kan jo også være at du selv har nogle foreslag til hvordan eller hvor vi skal fotografere dig. Så ring til Fotograferne på tlf. 22 62 30 40 og snak med os om mulighederne. 


Prøv at kigge i vores billedgalleri og få inspiration til din fotografering.

Du kan altid købe et godt tilbud til fotograferingen, enten med billeder eller med album, på FotoDeals.dk


Når du booker en tid på vores Online-Booking er det vigtigt at du tænker over hvor meget tid der skal bruges:

 • Vælger du almindelig tid er der god tid til at blive fotograferet med et par forskellige opstillinger i dit konfirmationstøj.
 • Vælger du forlænget tid, er der mulighed for at få familien med til nogle billeder og dig selv på resten af billederne. Hvis du ikke har familien med på billederne, er der god tid til f.eks. at skifte til andet tøj undervejs, eller mange flere opstillinger.
 • Vælger du ekstra lang tid, er der tid til det hele, og vi kan være endnu mere kreative med lys og opstilling og tøjskift.

Super dejlige billeder af dig selv eller sammen med din kæreste. Med det rigtige lys og sans for at vælge opstillinger der passer netop til dig, er du sikret smukke, klassiske eller superfrække billeder, alt efter hvad du ønsker dig.

Se billederne i vores billedgalleri og få en idé om hvilket tøj du vil have med til fotograferingen.

Sko/støvler med høje hæle, lækkert undertøj (også lækkert undertøj og tøj til nøgen fotograferingen), forskellige bukser, trøjer, jakker og frem for alt også smykker. Gerne mange forskellige farver. Hvis du booker en fotografering med ekstra meget tid til fotografering og forberedelse, er der god tid til at snakke tøj og opstillinger, og så må du gerne medbringe en kuffertfuld.

Husk at lækkert sat hår (ikke altid opsat) og god sminke betyder rigtigt meget på dine billeder. Hvis du har langt hår, så vis at du har langt hår.

At have kæresten med i studiet eller til fotograferingen, er en god ide, hvis det ikke er en gave til kæresten selv, selvfølgelig. At have en veninde, mor eller svigermor med til denne type fotografering, er absolut IKKE nogen god ide. Det kan måske virke som en sjov ide at have dem med. men vores erfaring siger at de fleste fortryder det mere eller mindre. Det tager så også ofte en del fokus fra både dig og fotograferingen.


Har du ønsker om fotografering med større album, fotografering andre steder, fotografering en halv eller hel dag, eller har du et forslag til noget helt specielt, hvor du skal bruge vores hjælp til at få idéerne på plads, så er du altid velkommen til at ringe, E-maile eller dukke op i butikken.


Du kan også booke en tid til samtale. Så er du sikker på at fotografen er til stede.


Vi vil altid forsøge i samråd med dig at give dig en god pris som passer til din opgave og dit budget. Måske har du en idé om hvor meget du vil bruge på fotograferingen (f.eks. 1000 kr. eller 5000 kr.), så vil vi give dig et fast tilbud ud fra dit beløb.

Når du booker en tid på vores online-booking er der forskellige varigheder at vælge mellem.

 • Almindelig tid er typisk til ikke så mange opstillinger
 • Forlænget tid, er god til enten flere opstillinger og evt. tøjskift eller både med og uden tøj
 • Ekstra lang tid er god til at lave mange opstillinger og mange tøjskift og evt. både med og uden tøj. Ekstra lang tid er også det bedste valg til par fotografering. 

Fotografering af hunde og andre kæledyr er meget populære fotograferinger. Det kan både være hunden selv, men også sammen med børn og familie.

Hunde er altid velkomne i vores studio. Vi vil dog gerne have du lige skriver det på din booking, så vi kan gøre lidt tid fri efter din fotografering til rengøring. Og vi vil meget gerne vide om det er en lille eller en stor hund der kommer. Vi ved jo ikke om efterfølgende børnefotograferinger er med børn der har en eller anden form for allergi over for hundehår eller for den sags skyld pels fra andre kæledyr. Af samme grund er det heller ikke helt valgfrit, hvilken baggrund vi benytter til fotograferingen.


Vigtigt at vide ved hundefotografering er at hunde opfører sig ofte som børn. Er der mad i nærheden tænker de ikke på andet. Og det kan ses på billederne. Så derfor er det en meget dårlig idé at medtage mad og drikke og godbider i studiet. Heller ikke i en lomme eller andet. Hunden ved du har det. Og den har ikke brug for lokkemidler. Den skal jo helst blive på baggrunden hvor den er. Den skal ikke lokkes væk derfra.


Giv din hund en omgang med børsten FØR du kommer til studiet, da mange hunde ikke holder fokus alt for længe. Så efter vores erfaring er det bedst at komme i gang med at fotografere hurtigst muligt. 


Det er at foretrække, at der er så få personer i studiet som muligt. Skal hunden fotograferes sammen med flere personer, så undgå at der kommer flere end der skal fotograferes.


Når du booker en tid til fotografering, regnes hunde og andre kæledyr for 1 person, uanset hvilken størrelse de har.


I vores billedgalleri kan du få lidt inspiration og se mere end 100 billeder med hunde.