Fotograferne

...har studio i Sønderborg, Nordborg og Tinglev, og fotograferer også ude og andre steder.

Vi fotograferer portræt af børn og voksne til alle anledninger.

Velkommen til vores hjemmeside.

Bodil og Torben

 Den store dag hvor du kommer i de voksnes rækker, bliver både spændende og festlig og alt for kort.

Derfor foreslår vi at konfirmationsfotograferingen foregår en eller to uger før selve dagen , evt samme dag som pigerne skal til prøve opsætning at håret hos frisøren. Ligeledes kan den også sagtens foregå når du allerede er blevet konfirmeret. Det giver os også langt mere tid til at lave den fede fotografering.

  • Studiofotografering og udendørs fotografering med dig. alene, som konfirmand, laves næsten som en model fotografering, med flere forskellige opstillinger på flotte og seje måder. Så kan vi fotografere dig fra dine bedste sider. Der er også mulighed for tøjskift, f.eks. til dit Blå mandags tøj.
  • Studiofotografering og udendørs fotografering sammen med dine søskende og forældre er også meget mere afslappet når gæsterne ikke venter på at festen skal starte. 
  • Selvfølgelig er der mulighed for at du kan blive fotograferet på konfirmations dagen. Så er det bare vigtigt med planlægningen af fotograferingen, så tiden for bookingen kan overholdes. Det kræver så også en god planlægnng fra dig og dine forældres side. 


Det kan jo også være at du selv har nogle foreslag til hvordan eller hvor vi skal fotografere dig. Så ring til Fotograferne på tlf. 22 62 30 40 og snak med os om mulighederne. 


Prøv at kigge i vores billedgalleri og få inspiration til din fotografering.

Du kan altid købe et godt tilbud til fotograferingen, enten med billeder eller med album, på FotoDeals.dk


Når du booker en tid på vores Online-Booking er det vigtigt at du tænker over hvor meget tid der skal bruges:

  • Vælger du almindelig tid er der god tid til at blive fotograferet med et par forskellige opstillinger i dit konfirmationstøj.
  • Vælger du forlænget tid, er der mulighed for at få familien med til nogle billeder og dig selv på resten af billederne. Hvis du ikke har familien med på billederne, er der god tid til f.eks. at skifte til andet tøj undervejs, eller mange flere opstillinger.
  • Vælger du ekstra lang tid, er der tid til det hele, og vi kan være endnu mere kreative med lys og opstilling og tøjskift.

Ønsker du dig en rigtig professionel fotografering hos en fotograf der har virkelig god erfarring og mange års øvelse i at lave fotograferier af høj kvalitet og billeder som kan holde i virkelig mange år, så kan du med fordel vælge Fotograferne Bodil og Torben Fischer, som har deres fotostudio i både Sønderborg, Nordborg og Tinglev. De fotograferer dog både i studio og ude, helt efter dine ønsker og aftale med fotografen.

Ønsker du for eksempel at blive fotograferet i Sønderborg og få fotograferet smukke gravid billeder, eller smukke bryllupsbilleder så kan vi fotografere dig både i studio og ude i Sønderborg området, men også ude omkring, andre steder i Danmark.

Tag et kik rundt på Fotografens hjemmeside og i vores billedgalleri og bliv inspireret til at få lavet de smukkeste billeder. 

Dit fotografi skal holde i mange år, og det er du sikret, ved at få leveret fotografernes billeder i Fotolaminat kvalitet, og samtidig med en fotoramme i bedste kvalitet. 

Alt dette kan vi også tilbyde dig til en rigtig god pris. Gå ind på vores tilbudsside med billigere fotograferinger, hvor fotografering og billeder er med i samme pris. Siden hedder FotoDeals.dk

Er du blevet inspireret og har lyst til at booke din fotografering nu, eller blot se om Fotografen har en ledig tid på det ønskede tidspunkt, kan du bruge vores Online-Booking.

Tak fordi du besøger vores hjemmeside.

Bodil og Torben