Fotograferne

...har studio i Sønderborg, Nordborg og Tinglev, og fotograferer også ude og andre steder.

Vi fotograferer portræt af børn og voksne til alle anledninger.

Velkommen til vores hjemmeside.

Bodil og Torben

Få lavet nyfødt - newborn fotograferingen når din baby er mellem 0 og 4 uger. 

Det er i denne periode vi kan lave de søde, sovende billeder, hvor vi kan forme måden hvorpå den lille skal ligge.

  • Det er en god ide at give din nyfødte dreng drengetøj på, altså f.eks. bukser og måske en lille kasket, og din nyfødte pige en kjole og trusser i stedet for ble. Billederne er bare sødere med lidt tøj på. Bodyes er ofte ikke så kønne på billeder.
  • En plaid som bedstemor har hæklet eller noget andet personligt, som den lille kan ligge på. Det gør billederne mere personlige. Har du ikke noget med, har vi dog en masse rekvisitter til nyfødte.
  • Er der søskende, er de velkomne i studiet. Men hvis du på forhånd ved at de kan være noget urolige, så bliver din nyfødt fotografering bare bedre uden søskende. Bedste tidspunkt med babyer og søskende er typisk omkring 4-5 måneder.
  • Fotografering med mor og far, på fars arm, på mors skulder og så videre, laver vi normalt altid. Vi fokuserer dog i første omgang på at få de bedste nyfødt billeder med den lille alene. Og får vi så lov, laver vi også billeder med mor og far.
  • Det er altid en fordel at der er så få personer i studiet som muligt. Og det er absolut ikke nogen god ide at medbringe larmende legetøj til søskende og mobiltelefoner der ringer eller skal undeholde søskende.
  • Lad dig inspirere af vores billeder i vores billedgalleri.


Når du booker en tid på vores online-booking kan du vælge forskellige varigheder af din fotografering.

  • Almindelig tid er ofte rigeligt, hvis din nyfødte er god til at sove, og du udelukkende ønsker billeder af den lille alene. Også hvis du ikke ønsker sovebilleder, og du ved din lille ikke plejer at sove så meget, eller er nem at vække.
  • Forlænget tid er god til hvis du ønsker billeder med både din nyfødte og mor og far og evt. søskende.
  • Ekstra lang tid er god til hvis du ved din nyfødte har svært ved at sove, men du gerne vil have sovebilleder. Så skal vi jo have lidt tid til at spise og lægges til og så videre. Ekstra lang tid kan også være nødvendigt ved mange opstillinger og tøjskift, og blandet med og uden tøj billeder. Søskende anbefales ikke ved ekstra lang tid, da de som regel ikke har tålmodigheden.

Ønsker du dig en rigtig professionel fotografering hos en fotograf der har virkelig god erfarring og mange års øvelse i at lave fotograferier af høj kvalitet og billeder som kan holde i virkelig mange år, så kan du med fordel vælge Fotograferne Bodil og Torben Fischer, som har deres fotostudio i både Sønderborg, Nordborg og Tinglev. De fotograferer dog både i studio og ude, helt efter dine ønsker og aftale med fotografen.

Ønsker du for eksempel at blive fotograferet i Sønderborg og få fotograferet smukke gravid billeder, eller smukke bryllupsbilleder så kan vi fotografere dig både i studio og ude i Sønderborg området, men også ude omkring, andre steder i Danmark.

Tag et kik rundt på Fotografens hjemmeside og i vores billedgalleri og bliv inspireret til at få lavet de smukkeste billeder. 

Dit fotografi skal holde i mange år, og det er du sikret, ved at få leveret fotografernes billeder i Fotolaminat kvalitet, og samtidig med en fotoramme i bedste kvalitet. 

Alt dette kan vi også tilbyde dig til en rigtig god pris. Gå ind på vores tilbudsside med billigere fotograferinger, hvor fotografering og billeder er med i samme pris. Siden hedder FotoDeals.dk

Er du blevet inspireret og har lyst til at booke din fotografering nu, eller blot se om Fotografen har en ledig tid på det ønskede tidspunkt, kan du bruge vores Online-Booking.

Tak fordi du besøger vores hjemmeside.

Bodil og Torben