Fotograferne

...har studio i Sønderborg, Nordborg og Tinglev, og fotograferer også ude og andre steder.

Vi fotograferer portræt af børn og voksne til alle anledninger.

Velkommen til vores hjemmeside.

Bodil og Torben

Super dejlige billeder af dig selv eller sammen med din kæreste. Med det rigtige lys og sans for at vælge opstillinger der passer netop til dig, er du sikret smukke, klassiske eller superfrække billeder, alt efter hvad du ønsker dig.

Se billederne i vores billedgalleri og få en idé om hvilket tøj du vil have med til fotograferingen.

Sko/støvler med høje hæle, lækkert undertøj (også lækkert undertøj og tøj til nøgen fotograferingen), forskellige bukser, trøjer, jakker og frem for alt også smykker. Gerne mange forskellige farver. Hvis du booker en fotografering med ekstra meget tid til fotografering og forberedelse, er der god tid til at snakke tøj og opstillinger, og så må du gerne medbringe en kuffertfuld.

Husk at lækkert sat hår (ikke altid opsat) og god sminke betyder rigtigt meget på dine billeder. Hvis du har langt hår, så vis at du har langt hår.

At have kæresten med i studiet eller til fotograferingen, er en god ide, hvis det ikke er en gave til kæresten selv, selvfølgelig. At have en veninde, mor eller svigermor med til denne type fotografering, er absolut IKKE nogen god ide. Det kan måske virke som en sjov ide at have dem med. men vores erfaring siger at de fleste fortryder det mere eller mindre. Det tager så også ofte en del fokus fra både dig og fotograferingen.


Har du ønsker om fotografering med større album, fotografering andre steder, fotografering en halv eller hel dag, eller har du et forslag til noget helt specielt, hvor du skal bruge vores hjælp til at få idéerne på plads, så er du altid velkommen til at ringe, E-maile eller dukke op i butikken.


Du kan også booke en tid til samtale. Så er du sikker på at fotografen er til stede.


Vi vil altid forsøge i samråd med dig at give dig en god pris som passer til din opgave og dit budget. Måske har du en idé om hvor meget du vil bruge på fotograferingen (f.eks. 1000 kr. eller 5000 kr.), så vil vi give dig et fast tilbud ud fra dit beløb.

Når du booker en tid på vores online-booking er der forskellige varigheder at vælge mellem.

  • Almindelig tid er typisk til ikke så mange opstillinger
  • Forlænget tid, er god til enten flere opstillinger og evt. tøjskift eller både med og uden tøj
  • Ekstra lang tid er god til at lave mange opstillinger og mange tøjskift og evt. både med og uden tøj. Ekstra lang tid er også det bedste valg til par fotografering. 

Ønsker du dig en rigtig professionel fotografering hos en fotograf der har virkelig god erfarring og mange års øvelse i at lave fotograferier af høj kvalitet og billeder som kan holde i virkelig mange år, så kan du med fordel vælge Fotograferne Bodil og Torben Fischer, som har deres fotostudio i både Sønderborg, Nordborg og Tinglev. De fotograferer dog både i studio og ude, helt efter dine ønsker og aftale med fotografen.

Ønsker du for eksempel at blive fotograferet i Sønderborg og få fotograferet smukke gravid billeder, eller smukke bryllupsbilleder så kan vi fotografere dig både i studio og ude i Sønderborg området, men også ude omkring, andre steder i Danmark.

Tag et kik rundt på Fotografens hjemmeside og i vores billedgalleri og bliv inspireret til at få lavet de smukkeste billeder. 

Dit fotografi skal holde i mange år, og det er du sikret, ved at få leveret fotografernes billeder i Fotolaminat kvalitet, og samtidig med en fotoramme i bedste kvalitet. 

Alt dette kan vi også tilbyde dig til en rigtig god pris. Gå ind på vores tilbudsside med billigere fotograferinger, hvor fotografering og billeder er med i samme pris. Siden hedder FotoDeals.dk

Er du blevet inspireret og har lyst til at booke din fotografering nu, eller blot se om Fotografen har en ledig tid på det ønskede tidspunkt, kan du bruge vores Online-Booking.

Tak fordi du besøger vores hjemmeside.

Bodil og Torben