Fotograferne

...har studio i Sønderborg, Nordborg og Tinglev, og fotograferer også ude og andre steder.

Vi fotograferer portræt af børn og voksne til alle anledninger.

Velkommen til vores hjemmeside.

Bodil og Torben

Børn- og teenagere er meget populære fotograferinger. Lige så populære, de er, ligeså forskellige er de også.

Der er mange forskellige ønsker med hensyn til hvordan billederne skal være. Og dine ønsker er velkomne. Men ofte bliver det overladt til fotografen, at finde på noget, og det er også helt ok. Fotografen vil altid lure børnenes humør, og lave fotograferingen helt afhængig af det valgte tøj og antal personer o.s.v.

  • Hvis du har specielle ønsker, f.eks. med baggrund er det en god ide at skrive det på din booking, så fotografen kan forberede det. F.eks. hvis du vil have hvid, sort, gråmeleret eller andet. 
  • Det er sjældent en god ide med for meget tøjskift til børn. De mister simpelt hen fokus. Tag et sæt tøj med, eller giv dem det på hjemmefra, så vi hurtigt kan komme i gang med fotograferingen. Modsat det de fleste tror, så er det vores erfaring at de fleste børn skal fotograferes med det samme, for ikke at miste fokus for hurtigt.
  • Husk at sort tøj bare er sort på billederne. Med mindre sort tøj indgår i den stil der skal laves, så er sort ikke altid en god ide til børn. 
  • Drenge... Drengetøj   og Piger... Pigetøj. Bukser gerne som jeans, ikke bare et par kedelige slaskede bukser og så bluse i samme farver. det er No Go.! Kjoler gerne så lange at de dækker bleen, også når pigen bliver løftet op. Ved teenager fotografering giver dette nok sig selv. HUSK at forberede børnene på at vi ofte fotograferer bare ben og tæer. Også teenagerne og mor og far.
  • Det er meget sjældent en god idé med lokkemad, kiks brød og andet. Giv børnene spise og drikke inden i kommer i studiet. Eller kom i så god tid at i kan ordne spisningen i butikken, inden vi går i studiet. Tag istedet en lille bamse eller andet småt legetøj med, som gerne må indgå i billederne.

Når du booker en tid på vores online-booking er der forskellige varigheder at vælge imellem.

  • Almindelig tid er som regel rigeligt ved alle børn og teenagere. Er det MEGET generte børn kan vi dog få brug for forlænget tid. 
  • Ekstra lang tid er ikke nogen god ide. Børn kan ikke holde fokus så længe.

Ønsker du dig en rigtig professionel fotografering hos en fotograf der har virkelig god erfarring og mange års øvelse i at lave fotograferier af høj kvalitet og billeder som kan holde i virkelig mange år, så kan du med fordel vælge Fotograferne Bodil og Torben Fischer, som har deres fotostudio i både Sønderborg, Nordborg og Tinglev. De fotograferer dog både i studio og ude, helt efter dine ønsker og aftale med fotografen.

Ønsker du for eksempel at blive fotograferet i Sønderborg og få fotograferet smukke gravid billeder, eller smukke bryllupsbilleder så kan vi fotografere dig både i studio og ude i Sønderborg området, men også ude omkring, andre steder i Danmark.

Tag et kik rundt på Fotografens hjemmeside og i vores billedgalleri og bliv inspireret til at få lavet de smukkeste billeder. 

Dit fotografi skal holde i mange år, og det er du sikret, ved at få leveret fotografernes billeder i Fotolaminat kvalitet, og samtidig med en fotoramme i bedste kvalitet. 

Alt dette kan vi også tilbyde dig til en rigtig god pris. Gå ind på vores tilbudsside med billigere fotograferinger, hvor fotografering og billeder er med i samme pris. Siden hedder FotoDeals.dk

Er du blevet inspireret og har lyst til at booke din fotografering nu, eller blot se om Fotografen har en ledig tid på det ønskede tidspunkt, kan du bruge vores Online-Booking.

Tak fordi du besøger vores hjemmeside.

Bodil og Torben