Fotograferne

...har studio i Sønderborg, Nordborg og Tinglev, og fotograferer også ude og andre steder.

Vi fotograferer portræt af børn og voksne til alle anledninger.

Velkommen til vores hjemmeside.

Bodil og Torben

Ofte er maven flottest i uge 34-37. Men selvfølgelig ingen regel uden undtagelser.

 • Du kan komme til fotografering i det tøj du bedst kan lide, og føler dig godt tilpas i.     Men...
 • Vi foreslår at du har et par søde kjoler med, så dine billeder bliver mere personlige. Vi har dog nogle kjoler du kan låne gratis. Vi kan også kombinere med vores og dine kjoler.
 • Ikke alle er til kjoler, så stramtsiddende toppe og måske netbluser eller hvid/sort skjorte er også gode rekvisitter. Eventuelt din mands skjorter. Tag gerne lidt forskelligt med. Få eventuelt inspiration fra vores billedgalleri.
 • Tag lidt forskelligt undertøj med, gerne i stærke farver og hvidt og sort
 • Jeans og sorte leggins er gode at have med.
 • Pæne sko med høje hæle er gode. Hvis skoene ikke er med på billederne giver de i hvert fald en pæn holdning i din krop ved stående billeder. 
 • Har du langt hår, så tænk... langt hår ser godt ud på billeder. Sæt det ikke op, med mindre du absolut ikke vil have håret hængende. 
 • Din mand/kæreste er mere end velkommen i studiet, også på billederne. Gerne med sort eller hvid t-shirt eller skjorte. IKKE med logoer og andet på.
 • Og selvfølgelig må du gerne tage dine børn med hvis du har børn. De kan også sagtens være med ved fotograferingen. Vi prøver... har de lyst er det ok... har de ikke lyst er det også ok!
 • For at få mest ud af fotograferingen er det, med vores erfarring, ikke altid så heldigt at have veninder eller mor eller svigermor med ved gravid fotografering. Det sætter ofte nogle uønskede grænser.


Når du booker en tid på vores online-booking kan du vælge almindelig tid eller forlænget tid eller ekstra lang tid.

 • Almindelig tid bruges når der ikke er børn med, og når du ikke skal have flere tøjskift. Typisk laver vi her få opstillinger.
 • Vælger du forlænget tid er der mere tid til børnene og flere tøjskift. Eventuelt også flere opstillinger.
 • Vælger du Ekstra lang tid er der tid til mange tøjskift, og en hel del opstillinger, både i hel- og delfigur. Ved ekstra lang tid, er det ikke en fordel at have børn med. De mister tålmodigheden.


Ønsker du dig en rigtig professionel fotografering hos en fotograf der har virkelig god erfarring og mange års øvelse i at lave fotograferier af høj kvalitet og billeder som kan holde i virkelig mange år, så kan du med fordel vælge Fotograferne Bodil og Torben Fischer, som har deres fotostudio i både Sønderborg, Nordborg og Tinglev. De fotograferer dog både i studio og ude, helt efter dine ønsker og aftale med fotografen.

Ønsker du for eksempel at blive fotograferet i Sønderborg og få fotograferet smukke gravid billeder, eller smukke bryllupsbilleder så kan vi fotografere dig både i studio og ude i Sønderborg området, men også ude omkring, andre steder i Danmark.

Tag et kik rundt på Fotografens hjemmeside og i vores billedgalleri og bliv inspireret til at få lavet de smukkeste billeder. 

Dit fotografi skal holde i mange år, og det er du sikret, ved at få leveret fotografernes billeder i Fotolaminat kvalitet, og samtidig med en fotoramme i bedste kvalitet. 

Alt dette kan vi også tilbyde dig til en rigtig god pris. Gå ind på vores tilbudsside med billigere fotograferinger, hvor fotografering og billeder er med i samme pris. Siden hedder FotoDeals.dk

Er du blevet inspireret og har lyst til at booke din fotografering nu, eller blot se om Fotografen har en ledig tid på det ønskede tidspunkt, kan du bruge vores Online-Booking.

Tak fordi du besøger vores hjemmeside.

Bodil og Torben